Jocuri cu mașini, în care există avarii pentru telefon, Partea 3 (CindyCar.Drive)



CindyCar.Drive este un simulator de mașină neobișnuit cu un model fizic de distrugere a mașinii cât mai aproape de realitate. Nebunia și distracția atinge un nou nivel. Distruge orice mașină, dar înainte de asta îmbunătățește-ți abilitățile extreme de conducere. Dificultatea provocărilor va începe să crească treptat, astfel încât veți avea destule oportunități și timp să vă pregătiți chiar și pentru cea mai dificilă competiție.


În jocul CindyCar.Drive pentru Android, un model grafic realist va arăta cu o acuratețe deosebită fiecare daune care apare după o coliziune cu un obstacol. Doar tu decizi cât de mult ar trebui să fie distrusă mașina ta, pentru că fiecare accident va trebui organizat independent. Alegeți o locație în funcție de sarcină. Acestea pot fi terenuri de antrenament clasice, serpentine întortocheate și autostrăzi de mare viteză.

Veți găsi toate „obiectele” pentru testarea rezistenței pe teritoriul parcului de vehicule. Puteți alege o mașină nu numai după putere, ci și după tipul de caroserie: hatchback compact, sedan clasic și pickup încăpător. Personalizează-ți vehiculul și mergi la terenul de antrenament pentru experimente și distrugeri spectaculoase.

➡️CindyCar.Drive Pentru Telefon⬅️



Post a Comment

0 Comments