Acesta este cel mai tare joc cu masini pentru telefon(Caucasus Parking)




Pentru a face tam-tam pe străzile calde din sud, nu este necesar să ai o mașină scumpă și puternică, este suficient doar să ai un telefon.
Sensul jocului este că apari într-un loc aleatoriu de pe hartă, trebuie să găsești un loc de parcare, care este marcat cu un marcator verde, apoi trebuie să-ți parchezi mașina cu roțile din față.
Un simulator de parcare 3D frumos și de înaltă calitate, în care vă puteți îmbunătăți abilitățile de conducere.


Există tuning auto, vă puteți personaliza mașina după cum doriți! Alegeți tipul de mașină cu care veți trece de niveluri, puteți face atât o mașină strălucitoare, cât și un stil strict „oper-style”.
Peste 20 de mașini sunt prezentate în simulatorul de parcare! De la cele mai populare modele LADA, BMW, Mercedes, Audi, Nissan până la mașini rare precum Buggati și Aston Martin.
De asemenea, în joc există o mașinărie de comitet de investigație! Te poți simți ca un adevărat detectiv!
Fizica realistă a mașinii va adăuga o distracție plăcută în acest simulator de parcare 3d! Conduceți mașinile preferate pe străzile înguste ale Caucazului și îmbunătățiți-vă abilitățile de conducere. Fiecare locuitor din sud ar trebui să poată conduce o mașină!
Jocul are 104 de niveluri, parcurge-le pe toate și devine o adevărată „deșertăciune”, pentru că doar adevărații concurenți au acest titlu.

➡️Descarca Caucasus Parking⬅️


Post a Comment

0 Comments