Un joc pe telefon în care vei trăi o viață întreagă într-o oră(You are Hope)


Scopul tău este să reconstruiești civilizația de la zero, împreună cu alți jucători și prin nenumărate generații.
Ajungi în această lume fie ca copil al unui alt jucător, fie ca fată dacă nu există mamă pentru tine. Un minut în realitate corespunde unui an în joc, iar personajul tău poate trăi până la 60 de ani. Nu suntem veșnici, dar ceea ce reușim să creăm rămâne o moștenire pentru copiii și nepoții noștri. Încearcă să faci viața mai ușoară celor care vin pe această lume după tine și atunci familia ta va prospera.
S-ar putea să te trezești singur în pustie. Va trebui să faceți un foc pentru a vă încălzi și să puneți capcane pentru iepuri: carnea vă va umple, iar pielea lor poate fi folosită pentru a face haine. Însoțitorul tău fidel de la începutul jocului este o piatră ascuțită obișnuită. Încearcă să găsești un loc potrivit pentru a te așeza și pentru a acumula provizii de hrană - în curând și alți jucători ți se pot alătura ca și copiii tăi. Ei vor trebui să fie îngrijiți până când vor crește și vor începe să vă ajute singuri.



De asemenea, te poți naște într-un oraș prosper, plin de fermieri, bucătari, fierari, păstori și vânători. Hainele și echipamentele pregătite de alți jucători vă vor aștepta deja: poate bunicii sau chiar rudele mai îndepărtate. Poate vă veți găsi prieteni și vă veți decide să vă începeți propria așezare. Sau poate vei moșteni ferma unchiului tău sau vei merge la vânătoare de urși și lupi. Există nenumărate opțiuni, dar ține minte: dacă nu ai făcut lumea măcar puțin mai bună în viața ta, consideră-te un ratat.
În fiecare viață următoare va trebui să interacționezi cu jucători noi. Unii vor fi mai experimentați decât tine, iar alții nu. Cineva te va invata lucruri noi, iar cineva va invata de la tine. Poate că cineva va dori chiar să distrugă civilizația pe care o construiești și atunci va trebui să te ocupi de ei. Pentru o scurtă clipă, până când o nouă generație va prelua, forma lumii va depinde doar de tine și de cei care se joacă cu tine.
Când viața ta în joc se termină, poți să-ți vezi arborele genealogic și să vezi cum se descurcă descendenții tăi. Fii fericit pentru membrii familiei mai tineri care au reușit să ajungă la maturitate. La urma urmei, fiecare nouă generație a familiei tale îți este într-o oarecare măsură datoare: tu ai fost cel care ai pus bazele prosperității lor.

➡️Descara You are Hope⬅️



Post a Comment

0 Comments